Sorprenent! Si resideixes a Catalunya o ets seguidor de la independència de Catalunya, obtindràs més de 3.000 euros gratis!

La independència de Catalunya s’està enfortint amb la nova criptodivisa de Catalunya anomenada CatalanBit (CAT). Però no és com altres monedes de base digital en què l’única forma és minar-la (no és fàcil per a tothom), el CatalanBit dóna suport a la independència de Catalunya lliurant-la a residents i simpatitzants de Catalunya.

Segons el bloc oficial de CatalanBit, si ets resident i pots provar-ho d’alguna manera, rebràs 100 CAT (el símbol de la moneda), que valen més de 3.000 euros! I si ets partidari de la independència de Catalunya (necessitaràs demostrar-ho compartint alguns posts de suport a la independència de Catalunya al teu perfil a les xarxes socials amb l’enllaç del lloc web CatalanBit) obtindràs 20 CAT que ara valen més de 600 euros. Pots trobar més informació sobre aquest tema en el bloc oficial de CatalanBit.

La idea principal d’aquesta moneda que ha creat Caterina (Partidària entusiasta de la independència de Catalunya) és atorgar llibertat real de finançament a Catalunya començant a usar CAT com a alternativa a la moneda local tradicional (Euro) i d’aquesta manera alliberar Catalunya.

Per obtenir CAT, et caldrà descarregar la cartera CAT o obrir la cartera electrònica CAT. Les carteres són fàcils d’usar i pots obtenir fins i tot més monedes minant les monedes a la cartera independent. El preu del CAT va créixer més del 400% des que va començar i els principals analistes de criptoanàlisi van pronosticar que podria créixer un 1.000% en un any, depenent de l’estat de la independència de Catalunya. De tota manera, té un aspecte molt optimista per a tothom.